“Als ik door ons huis loop ervaar ik een enorm gevoel van rust. Alles klopt en hoort bij elkaar. Ik kan mijn meubelen verplaatsen zonder dat het geheel uit balans raakt.”

“achteraf zijn we heel blij dat we de stap gezet hebben en voor EV gekozen hebben.”

“We vonden het heel fijn met je te overleggen over hoe en wat voor de aankleding van ons huis. Ook zeer plezierig te merken dat het gelijk ergens toe leidt. Het is nog steeds heel veel werk, maar nu hebben we overzicht en weten we precies wat in welke volgorde moet gebeuren. Kortom, we zijn erg blij met jou.”

Mw. Gast

“Bijna al je ideeen hebben we doorgevoerd en we genieten nu dagelijks van een groter, ruimer en logischer huis.”

Mw. Engelsman

“We waren op zoek naar een interieuradvies voor ons nieuwe huis. De website sprak ons erg aan. De eerste afspraak was duidelijk en waardevol. Ellen heeft heldere en leuke ideeën m.b.t. het plaatsen van de meubelen. Ze heeft een erg goede kijk op kleuren voor de wanden en gordijnen. Daarnaast geeft ze goede tips en dringt je niets op.”

Mw. Kalkman

“Het interieuradvies van Ellen in’t Veld vonden wij zeer positief. Het kleuradvies, maar vooral de indeling van onze woonkamer hebben we als zeer verrassend ervaren.”

Fam. Kater

“Wij hebben Ellen in’t Veld via internet gevonden. Het eerste gesprek was zeer waardevol. Zij had snel een goed beeld van wat wij wilden en wat bij ons zou passen zonder dat wij daar echt duidelijk in waren. Daardoor heeft ze ons ook behoed voor miskopen. Ze legde precies uit wat het effect zou zijn van bepaalde meubelen, en waarom een andere kleur of vormgeving beter in onze woonruimte zou passen.”

Fam. Nicolai

“Al meteen bij het eerste contact had ik een goed gevoel bij haar. Het interieuradvies aan huis was duidelijk, waardevol, eerlijk en verrassend. Er kwamen zoveel tips en voorstellen waar ik zelf nooit op gekomen was!”

Mw. Van Oudenaarde

“Wij hebben gekozen voor Ellen omdat haar site ons erg aanstond en wij het gevoel hadden dat dit was wat we zochten. We hadden plannen ons huis te vergroten, keuken verplaatsen, nieuwe vloer, nieuwe meubelen. Zoiets wil je natuurlijk in een keer goed doen. Inclusief een doordacht verlichtingsplan. Doordat Ellen met onze wensen als uitgangspunt vanuit het interieur denkt hebben we goede beslissingen kunnen maken over de afmetingen van de aanbouw, en hoe wij vervolgens ons compleet nieuwe woonruimte optimaal zouden kunnen indelen en inrichten.”

“Het eerste bezoek was al naar tevredenheid. Ik wilde met bestaande meubels verder. Dus ik wilde niet horen dat deze niet goed waren. Over smaak valt immers niet te twisten. Het advies wat door Ellen is uitgebracht was dan ook helemaal geweldig. Werken met bestaande meubels, aanpassingen doorgeven in kleuren, en tips over de aankoop van twee nieuwe fauteuils. We waren blij met Ellen’s connecties en hebben dagelijks plezier van onze vernieuwde inrichting. We zijn goed geadviseerd.”

Mw. Bevelander

“Hartelijk dank voor je goede adviezen en het toezenden van de extra informatie. Zoals ik gisteren al zei heb ik het enorm leuk gevonden en er veel van opgestoken.”

Mw. Reijmerink

“Tijdens de adviesafspraak klikte het meteen. Haar eerste ideeen klonken ons goed in de oren! Geen fratsen, geen poespas, maar een goede tekening op maat, een complete invulling, luisterend naar wat de klant wil zonder haar eigen ideeën de boventoon te laten voeren.”

“De klant is koning, maar indien nodig wordt hij vriendelijk en vakkundig bijgestuurd.”

“Het bezoek aan de meubel showrooms hebben we als een geschenk uit de hemel ervaren. Geen beurzen, geen ellenlange weekenden op stap, maar meteen de juiste toonzetting. Uiteindelijk hebben wij alle meubelen met advies van Ellen via haar aangekocht, waar we nog steeds achter staan. Al het geregel daarna werd ons daarmee uit handen genomen! Het leek wel een woonprogramma waarin alles in 1x geleverd wordt. Super!”

“Het contact en de begeleiding hebben wij als zeer prettig ervaren. En nog steeds maken wij gebruik van haar diensten, want als we eens een vraagje hebben kunnen we altijd bij haar terecht. De samenwerking was en is goed en heel fijn. Dank daarvoor.”

“We hebben alles met heel veel plezier bekeken en zijn blij met je adviezen, temeer omdat we zelf niet op bepaalde ideeen gekomen waren, en we je suggesties er mooi vinden.”

Mw. van Ooijen

“Dag Ellen, nu alles af is willen we je bedanken voor de samenwerking van alle afgelopen maanden. Jouw benadering is ons erg goed bevallen. Je enthousiasme en vakkennis zullen ons altijd bijblijven. Ook wanneer wij –incidenteel- niet op een lijn zaten wist jij er toch een subtiele draai aan te geven waardoor het resultaat naar volle tevredenheid was.”

Fam. Vogel

“Hallo Ellen, de kamer is super geworden. De meubels zijn gearriveerd en ik heb wel een dag sprakeloos op de nieuwe bank gezeten en genoten van de harmonie.”

Mw. Kalisvaart

“Ha Ellen, de meubels staan prachtig! Spectaculair gewoon. En dan heb ik nog niet eens alles! De loveseat die je geleverd hebt, vind ik ook ongelofelijk. Ik ben ook zo blij met de kleur er van. Het staat heel chique. De kasten zijn ook waanzinnig mooi. Het is zo net een beetje of ik in een landhuis woon. Ik noem nu een paar dingen, maar ik vind echt alles geweldig.”

Mw. De Rooij

“Je hebt ons echt heel prettig en vakkundig geholpen met al je woonadviezen! Door samen met jou te kijken naar kleuren, materialen en verhoudingen hebben we een eigen stijl kunnen en durven creëren die helemaal bij ons past. Onze woonkamer is nu veranderd in een sfeervolle en gezellige ruimte. En het was heel fijn om na het advies wanneer we met vragen zaten zo snel feedback te krijgen. Bedankt!”

Mw. Langewouters

“Beste Ellen, het is allemaal, ook de tafel en de kast, heel mooi en naar onze zin geworden. De sfeer is veel rustiger geworden en de kamer lijkt veel groter. Aan onze wensen is zeker voldaan, ook voor wat betreft de kleuren. Hartelijk dank voor het goede advies en jouw hulp bij het uitvoeren ervan.”

Fam. Bins

“Hi Ellen, we vonden het helemaal leuk toen je afgelopen dinsdag hier was voor het interieuradvies. Daardoor hebben we vandaag meteen een aantal knopen kunnen doorhakken. De keuzes werden een stuk makkelijker dankzij jouw advies.”

Fam. Leerink

“Dank voor al je goede ideeen en de gestuurde informatie. Jouw indeling voor de nieuwe situatie geeft ons beiden duidelijkheid waar de ver- en aanbouw toe moet leiden. Dank hiervoor.”

Fam. Sijssens